office

Lamepro Head Office

Careers

Lamepro is growing continuously. Together, as a team we make the difference for our customers and principals. Professionalism, passion and dedication in an informal and pleasant atmosphere are the key values in our company.

Do you want to be part of our team?

 

Key Account Manager Farma - West Nederland

Lamepro Benelux is op zoek naar een Key Account Manager voor West Nederland. Heb jij ervaring in een buitendienstfunctie binnen de farmaceutische industrie en zoek jij de uitdaging binnen een competitieve markt bij een dynamische organisatie? Lees dan snel verder of neem contact op met Lamepro.
 

Inhoud van de functie

Je bent een relatiebeheerder en altijd op zoek naar groeimogelijkheden. Dagelijks ben je in contact met specialisten en ziekenhuisapothekers om professioneel advies te geven over de key producten van Lamepro en ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten binnen jouw gebied. Je werkt in een klein maar ervaren en zelfstandig werkend team.
 

Functie eisen

Eisen en competenties: 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • opleiding op het gebied van life sciences geldt als pré;
  • aantoonbare kennis van - en ervaring met - de intramurale markt;
  • representatief en verzorgd uiterlijk;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • woonachtig binnen het rayon, voorkeur voor maximale reisduur van 1 uur.

Lamepro Benelux

Sinds de oprichting in 1980, heeft Lamepro een track record van succesvolle marketing, verkoop en distributie van farmaceutische producten gebouwd. De toenemende complexiteit van de gezondheidszorgmarkt vereist diepgaande kennis, expertise, toewijding en de vaardigheden zich aan te passen. De continue groei laat zien dat we in staat zijn ons aan te passen aan deze ontwikkelingen. Door de jaren heen heeft Lamepro Benelux zich ontwikkeld tot een ervaren en betrouwbare partner voor cliënten en internationale farmaceutische bedrijven. 
Lamepro is aanwezig en gespecialiseerd in verschillende therapeutische gebieden zoals kanker, immunologie, fibrinolyse, chirurgie en auto-immuunziekten. De activiteiten zijn vooral gericht op de ziekenhuismarkt, maar ook bij de stadsapotheken.


Interesse? Stuur dan een sollicitatiebrief samen met CV of neem contact op met:

Cindy Lips
clips@lamepro.nl
076–5600030 
Lamepro B.V.
Burgemeester Guljélaan 2
4837 CZ  BREDA